Deniz Bolışık ile Yaz Dönemi Oyunculuk Atölyesi 30 Haziran’da Başlıyor

editor
Kanatsız Kuşlar, Nöbet, Aşkın Bedeli, Kurt Kanunu, Canan, Eşref Saati, Nazlı Yarim, Ayrılık ve Kırık Kanatlar gibi pek çok dizide rol alan Deniz Bolışık’ın “Yaz Dönemi Oyunculuk Atölyesi” 30 Haziranda Independents Workshopsta başlıyor.

“Deniz Bolışık ile Yaz Dönemi Oyunculuk Atölyesi” 30 Haziran 2022 tarihinde Kadıköy merkezli Independents Workshops’ta başlıyor. Kanatsız Kuşlar, Nöbet, Aşkın Bedeli, Kurt Kanunu, Canan, Eşref Saati, Nazlı Yarim, Ayrılık ve Kırık Kanatlar gibi pek çok dizide canlandırdığı karakterle seyircinin beğeni ve takdirini kazanan Deniz Bolışık, aldığı eğitimleri kendi deneyimleriyle birleştirerek oyuncu ve oyuncu adaylarına bu atölyede aktaracak. 30 Haziran – 25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan oyunculuk atölyesi 8 hafta boyunca Perşembe akşamları 19.00 – 22.00 saatleri arasında düzenlenecek. Kontenjan ile sınırlı olan atölyeye başvurular https://www.independentworkshops.com/atolye/oyunculuk-atolyesi/ üzerinden ön kayıt formu doldurularak alınıyor.

Deniz Bolışık Hakkında

2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olan Bolışık, Los Angeles’ta Eric Morris dahil olmak üzere Antonio Fava ile Commedia Del’Arte, Kevin Spacey ile Richard’s Rampage, Grotowski Topluluğu ile Anadolu Kapısı Kapadokya, Fulya Peker ile Butoh-Fu, The Royal Academy of Dramatic Arts (RADA)’ın Tiyatroda Işıl ve Uygulama Yöntemleri gibi pek çok mesleki workshop ve eğitimlere katıldı. Televizyondaki ilk rolü Kırık Kanatlar dizisindeki Zülfiye karakteriydi. Kırık Kanatlar’ı sırasıyla Hisarbuselik, Ayrılık, Eşref Saati, Nazlı Yarim, Canan, Aşkın Bedeli, Kırlangıç Fırtınası, Kanatsız Kuşlar, Nöbet ve Mahkum dizileri izledi. Bolışık’ın rol aldığı tiyatro oyunları ise şöyle: Zoraki Hekim, Kızımla Evlenir misiniz?, Erdem Oyunu Üçlemesi, Midas’ın Kulakları, Ay Ecesi, Harem Kabare.

Independent Workshops Hakkında

Independent Workshops, 2017 Ağustos’ta kurulan Independents Club’ın kardeş projesi, ortak yapımıdır. Bağımsızlar Kulübü’nün ilk göz bebeğidir. Kadıköy’de bulunan mekanımızı tasarlarken herkesin öğrenim görebileceği ve verebileceği bir ‘’sosyal atölye’’ de olmasını hayal ettik. Böylece mekanımızı, aklında bir atölye fikri ve birbirinden farklı konularda uzmanlığı olan arkadaşlarımızla paylaşmaya başladık ve onlarla ortak atölyeler hazırladık. Bu da Independent Workshops’ın ilk adımı oldu. Böylelikle eğitmenlerimiz, mekanımızdan yararlanmaktan ziyade bu yapının birer parçası ve üyesi oldular. Onlarla birlikte biz de yeni şeyler öğrendik. Her bir atölye, bir diğeri için bize ilham verdi. NLP’den Temel Oyunculuk Eğitimi’ne, Yoga-Drama’dan Sahne Dövüşleri’ne kadar çok çeşitli atölyeye ev sahipliği yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Benzer Yazılar

Bu web sitesi size daha iyi bir performans sunmak için cookie kullanmaktadır. kabul edin Devamını Oku