Britanya’da Tiyatrolar Tam Kapasite Hizmet Verebilecek

editor

Britanya, tartışmaların gölgesinde normalleşme adımını attı. Özgürlük günü olarak tanımlanan 19 Temmuz günü fiziki mesafe kuralı kaldırıldı.  İç ve dış mekanlarda sayı sınırlamaları da tümüyle kalktı. Tiyatro ve sinemalar tam kapasite hizmet verebilecek.

Fiziki mesafe kuralı kaldırıldı. Gece kulüpleri açıldı, kalabalıkların biraraya geldiği etkinliklere artık izin var. Britanya tartışmaların gölgesinde tamamen normalleşme adımını attı.

Özgürlük günü olarak tanımlanan günde sosyalleşmenin önündeki engeller kalktı. İç ve dış mekanlarda sayı sınırlamaları tümüyle kaldırıldı. Tiyatro ve sinemalar tam kapasite hizmet verebilecek.

Geniş katılımlı etkinliklerdeyse organizatörler iki doz aşı yaptırma, hastalığı geçirme veya negatif teste sahip olma şartları getirmeleri için teşfik edilecek.
Ülkede artık maske takmak da zorunda değil ama tavsiye ediliyor. Başta Londra olmak üzere muhalefetin elindeki belediyeler toplu taşıma gibi alanlarda maske zorunluluğunu sürdürüyor.

Britanya’da normal hayata geçişle birlikte kaygılar da artmış durumda. Uzmanlar 50 binlerin üzerini görerek son 6 ayın en yüksek seviyelerine ulaşan vaka sayılarının normalleşmeyle birlikte 200 binleri bulmasından endişe ediyor. Başbakan Johnson, halkı özgürlüklerini dikkatli kullanmaya çağırdı.

 

0

Benzer Yazılar

Bu web sitesi size daha iyi bir performans sunmak için cookie kullanmaktadır. kabul edin Devamını Oku