“İstanbul Tiyatroları ve Beyoğlu” Paneli 2 Aralık’ta Zoom’da

editor
1,4K Okunma

Hrant Dink Vakfı, tiyatro üzerine etkinlikler serisine ‘İstanbul Tiyatroları ve Beyoğlu’ çevrimiçi paneliyle devam ediyor. 2 Aralık Çarşamba günü, saat 18.30’da yapılacak çevrimiçi panel ile ilgili yapılan açıklamayı okurlarımızla paylaşıyoruz:

Panelde, İstanbul’un ve özellikle en eski kültür sanat merkezlerinden Beyoğlu’nun tiyatro binalarından yola çıkarak, kentin tiyatro belleği konuşulacak. Panelde ayrıca, 15 Aralık’ta Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, Türkiye Tiyatro Vakfı ve Hrant Dink Vakfı işbirliğiyle açılacak olan yıllarca tiyatroya emek vermiş Hagop Ayvaz’ın arşivinden yola çıkan Kulis Sergisi’ne dair çalışmalar anlatılacak. ‘Kulis: Bir Tiyatro Belleği Hagop Ayvaz’ adlı sergi, Yapı Kredi Kültür Sanat Beyoğlu binasında 15 Aralık’tan itibaren ziyaretçilerle buluşacak.

Panel, küratör ve Yapı Kredi Kültür Sanat Sergiler direktörü Kevser Güler moderatörlüğünde, İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yavuz Pekman, Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü öğretim üyesi Prof Dr. Dikmen Gürün ve Türkiye Tiyatro Vakfı Kurucu Başkanı Esen Çamurdan’ın katılımıyla gerçekleşecek.

2 Aralık’ta Zoom üzerinden yapılacak bu keyifli sohbet, IKSV Tiyatro Festivali kapsamında yayınlandığımız, KarDes mobil uygulamasındaki ‘Beyoğlu Tiyatro Turu’ndaki kültür ve sanat geçmişine çıkılan yolculuğa rehberlik niteliğinde.

Bu vesileyle, Hrant Dink Vakfı olarak, içinde bulunduğumuz pandemi koşullarında mesleki açıdan zor günler geçiren tiyatro emekçilerini bir kez daha selamlıyor, en kısa zamanda sağlıkla kültür sanat merkezlerinde tekrar bir araya gelmeyi diliyoruz

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğe kayıt olmak için lütfen tıklayınız. Kayıt olmak için son tarih 1 Aralık Salı günü saat 17:00. Webinar erişim linki kayıt olduktan sonra kayıt olanlara e-posta yoluyla gönderilecektir.

Panel, Hrant Dink Vakfı Facebook, Youtube hesaplarından ve vakfın web sitesinden canlı yayınlanacaktır.

Panelin dili Türkçe olacaktır. 

Detaylı bilgi için: https://hrantdink.org/tr/faaliyetler/projeler/tarih-programi/2781-i-stanbul-ti-yatrolari-ve-beyoglu

Benzer Yazılar

Bu web sitesi size daha iyi bir performans sunmak için cookie kullanmaktadır. kabul edin Devamını Oku